Solita

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Autamme yrityksiä, organisaatioita ja suomalaisia menestymään paremmin. Digitalisoituminen tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää uutta liiketoimintaa verkossa, parempaa johtamista ja toimivia palveluita uusiin kohtaamisiin. Luomme digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan sekä tiedolla johtamiseen. Suomalaiset kohtaavat meidät päivittäin esimerkiksi vähittäiskaupan verkkopalveluiden tai julkishallinnon sähköisten palveluiden kautta.

Missio

Kehitämme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnon kautta kaikille suomalaisille. Yhdistämme liiketoimintaprosessit, sisällöt ja teknologiat asiakkaidemme toimintaa mullistavalla tavalla. Tavoitteemme on toimia asiakkaidemme digitalisoituvan maailman matkaoppaina.

Visio

Elämme keskellä tietoteollista vallankumousta, murrosvaihetta, jossa kaikki sähköistettävissä olevat palvelut ja toiminnot viedään verkkoon. Uskomme, että kaikki mikä voi, digitalisoituu.

Arvot

  • Välittäminen
  • Rentous
  • Intohimo
  • Rohkeus

Yrityskulttuuri organisaation itsensä kertomana

Solita on ennen kaikkea tiivis yhteisö. Matkaoppaina ohjaamme asiakkaitamme kohti digitalisoituvaa maailmaa. Jokainen solitalainen näkee oman työnsä osana suurempia kokonaisuuksia. Matkaoppauteen sisältyy vastuu itse matkan onnistumisesta, tavoitteiden saavuttamisesta, tinkimättömästä laadusta ja hienosta kokemuksesta. Emme jätä asiakkaitamme tai toisiamme yksin vaan välitämme yhteisestä matkastamme. Haluamme, että jokainen meistä kokee olevansa mukana parhaassa joukkueessa. Tärkein asia, mikä mieltä löytyy, ovat meidän ihmisemme.

Yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Solita Oy viestii arvojensa mukaan välittävästi myös tilanteessa, jossa yhtiö ei tarjoa työtä jollekin työhaastattelussa käyneelle: hakijalle kerrotaan vinkkejä ja annetaan palautetta siitä, mitä asioita osaajan kannattaa kehittää päästäkseen töihin juuri Solitaan. Yhtiöön onkin palkattu useita sellaisia ammattilaisia, jotka eivät päässeet ensimmäisellä hakukerrallaan töihin, mutta joille ovi on avautunut muutamia kuukausia tai vuotta-kahta myöhemmin. Tämä on hieno onnistuminen sekä kyseiseltä henkilöltä että Solitalta.

Käytäntö on poimittu organisaation Suomen parhaat työpaikat 2014 -tutkimukseen toimittamasta Culture Audit -johtamiskulttuuriauditista. 

Suomen parhaat työpaikat 2014
Sijoitus 2014: 6. (Yleinen sarja)
Aikaisemmat listavuodet: 2006, 2010, 2011, 2012, 2013

Mistä löydät meidät:

© 2014 Great Place to Work® Institute, Inc. All Rights Reserved.