SBS Discovery Radio Oy

SBS Discovery Radio Oy on kaupallisen radiotoiminnan markkinajohtaja, johon kuuluvat valtakunnalliset radiokanavat The Voice, Iskelmä ja Radio City sekä paikallisradiot Radio Pooki Raahessa, Play Radio Tampereella ja Radio Jyväskylä. SBS Discovery Radio Oy panostaa vahvasti laadukkaisiin online-sisältöihin ja radiokanavien online-yhteisöt ovat maan suosituimpia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 16 M€. SBS Discovery Radio Oy työllistää Suomessa noin 130 media-alan ammattilaista. Yhtiö on sijoittunut erinomaisesti Great Place To Work –tutkimuksessa ja sen tavoitteena on olla Suomen paras media-alan työpaikka. SBS Discovery Radio Oy:n omistaa amerikkalainen mediayhtiö Discovery Communications.

Missio

Media-alan paras työpaikka Suomessa

Visio

Suomen aktiivisin monimediatalo

Yrityskulttuuri organisaation itsensä kertomana

Iloisesti, nopeasti ja rohkeasti. SBS Discovery Radio luottaa tekemisen meininkiin. Työntekijät ovat SBS Discoveryn tärkein voimavara, ja tehdäkseen hyvää tulosta, työntekijöiden pitää myös viihtyä. Käytämme termiä ”hyvä esimiespalvelu”, johon jokainen on oikeutettu. SBS Discovery Radiolla  on aina avoimien ovien päivä – matala organisaatio mahdollistaa tehokkaan ja avoimen viestinnän sekä nopean päätöksenteon. Avoimet työtilat takaavat rennon mutta tehokkaan ilmapiirin viestimisille. Uskomme, että kukin motivoituu vain itse, motivoida ei voi – ainoastaan luoda sille edellytykset. Esimiesten tehtävänä on luoda näitä edellytyksiä.

 Pitkäaikainen periaatteemme myös rekrytoinnissa on: ”Palkkaa asennetta, älä tietoja tai taitoja. Tietoja ja taitoja voi opettaa, asennetta ei voi muuttaa.” Huonolla asenteella ammattitaitokin valuu hukkaan. Hyvällä asenteella porskuttava puolestaan on talolle ja koko porukalle uskomaton voimavara. Haluamme toivottaa uudet työntekijät tervetulleeksi SBS Discovery Perheeseen ja uusi työntekijä saakin aina tervetuliaiskukkakimpun kotiin muutama päivä ennen ensimmäistä työpäivää.

 SBS Discovery Radiossa onnistuminen ja menestys ovat aina kiitoksen ja juhlan aiheita. Onnistumiset nostetaan esille ja pienet spontaanit juhlahetket  kuuluvat olennaisena osana SBS Discovery Radion arkeen.

Suomen parhaat työpaikat 2014
Sijoitus 2014: 22. (Yleinen sarja)
Aikaisemmat listavuodet: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013

Mistä löydät meidät:

© 2014 Great Place to Work® Institute, Inc. All Rights Reserved.