Rapal

Rapal Oy on rakennetun ympäristön talouden ja ympäristövaikutusten asiantuntija. Visiomme on kehittyä elin- ja työympäristön parhaaksi osaajaksi. Yrityksemme ohjelmistot ja palvelut auttavat tekemään talouden, ympäristön ja työhyvinvoinnin kannalta kestäviä päätöksiä: Optimaze.net on ratkaisumme työympäristön ja Fore infrastruktuurin johtamisen tueksi. Vuonna 1991 perustettu yritys on kokonaan henkilöstönsä omistama ja työllistää noin 70 henkilöä.

Missio

Tuotamme mitattavaa hyötyä asiakkaillemme ja heidän sidosryhmilleen.

Visio

Visiomme on kehittyä elin- ja työympäristön parhaaksi osaajaksi.

Arvot

  • Tuloksellisuus
  • Avoimuus
  • Kehittyminen
  • Kestävä kehitys

Yrityskulttuuri organisaation itsensä kertomana

Rapalin organisaatiokulttuuria kuvaavat parhaiten sanat joustavuus, sitoutuneisuus ja luottamus. Olemme ylpeitä siitä, että rapalilainen tuntee voivansa olla työpaikalla oma itsensä. Se tarkoittaa Rapalissa myös sitä, että työtä voi tehdä juuri itselleen parhaiten sopivalla tavalla eikä työ ole aikaan tai paikkaan sidottua.

Yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Rapalissa käytetään rekrytoinneissa tiimihaastattelumallia, jossa henkilön sopivuutta tiimiin testataan laittamalla haastateltava ratkomaan tehtäviä yhdessä tulevan tiiminsä kanssa. Näin haastateltava ja tiimi saavat molemmat ensimmäisen kokemuksen yhdessä työskentelystä jo rekrytointiprosessissa.

Käytäntö on poimittu organisaation Suomen parhaat työpaikat 2014 -tutkimukseen toimittamasta Culture Audit -johtamiskulttuuriauditista. 

Suomen parhaat työpaikat 2014
Sijoitus 2014: 10. (Yleinen sarja)
Aikaisemmat listavuodet: 2013

Mistä löydät meidät:

© 2014 Great Place to Work® Institute, Inc. All Rights Reserved.