Newsec

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavan palveluvalikoiman kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin aloilta kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja käyttäjille. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten partnereiden omistama. Konsernilla on toimintaa kuudessa maassa, noin 65 MEUR vuotuinen liikevaihto ja yli 500 työntekijää, joista noin 180 Suomessa.

Missio

To deliver Real Estate related knowledge intensive services as – The Full Service Property House -, to Real Estate Investors and Users.

Visio

The most Innovative, Dynamic and Credible Real Estate professional services firm in Finland, Consistently Creating Greatest Success Experiences to our Employees and Clients.

 Arvot

  • Passion for Colleagues and Clients.
  • Excellence
  • Innovation
  • Integrity.

Yrityskulttuuri organisaation itsensä kertomana

Organisaatiomme on avoin, vastuuta ja valtaa yksilöille jakava. Toimintaamme luonnehtii yrittäjähenkisyys, työkavereiden auttaminen ja tukeminen. Annamme ammattilaisillemme mahdollisuuden kehittyä tehtävissään ja panostamme johtamisemme kehittämiseen, sillä koemme, että hyvällä johtamisella on voimakkain korrelaatio henkilöstötyytyväisyyteen ja sitä kautta asiakastyytyväisyyteen. Hyvä yhteishenki näkyy meillä vuosittain henkilöstön ehdotusten perusteella jakamissamme Newsec Awardseissa.

Yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Newsec maksaa merkittävän rekryvinkkipalkkion työntekijälleen, jonka vinkkaama kandidaatti palkataan heille töihin. Omat työntekijät tuntevat Newsecin parhaiten ja tietävät millaiset henkilöt sopivat heidän joukkoonsa. Omalta henkilöstöltä tulevat vinkit rekrykandeista ovat todella arvokkaita.

Käytäntö on poimittu organisaation Suomen parhaat työpaikat 2014 -tutkimukseen toimittamasta Culture Audit -johtamiskulttuuriauditista. 

Suomen parhaat työpaikat 2014
Sijoitus 2014: 26. (Yleinen sarja)
Aikaisemmat listavuodet: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013

Mistä löydät meidät:

© 2014 Great Place to Work® Institute, Inc. All Rights Reserved.