SICK Oy

SICK Oy on maailman johtavan anturivalmistajan SICK AG:n tytäryhtiö ja harjoittaa SICK AG:n valmistamien anturien, anturisovellusten ja niihin liittyvien palvelujen markkinointia, myyntiä, konsultointia, asennusta, koulutusta ja huoltoa Suomessa.

Suomessa SICK palvelee asiakkaittaan yrityksen kulttuurille ominaisella rennolla tavalla 25 henkilön tiimissä. SICK Oy:n uusi kodinomaiseksi suunniteltu pääkonttori on Vantaalla, lisäksi heillä on toimistot Lahdessa ja Turussa sekä kotitoimistoja Tampereen seudulla, Hämeenlinnassa ja Oulun seudulla.

Missio

Kuvaamme missiollamme toimintatapaamme toisiimme ja asiakkaisiimme päin seuraavasti:

  1. Olemme rentoja
  2. Annamme aina apua
  3. Pidämme lupaukset
  4. Aina jotain uutta

Visio

Olla no. 1 Suomessa (omalla alallamme, eli olla automaation anturiteknologian markkinajohtaja).

Arvot

  • avoimuus
  • rehellisyys
  • jokainen saa olla omana itsenään
  • arvostetaan aidosti toisiamme
  • jokainen ongelma on mahdollisuus

Yrityskulttuuri organisaation itsensä kertomana

SICKin yrityskulttuuri on sananmukaisesti sairaan rentoa vaan ei sairasta. Firman piikkiin saa talven pimeyteen esimerkiksi Berocat, D-vitamiinit, hedelmät. pokkarit ja fleecet. Mottona työtä häiritsevälle pomolle tilanteeseen kuin tilanteeseen: “Just leave me alone, I know what I´m doing”

Yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Toimistolla on businesskirjahylly, josta kuka tahansa henkilöstöstä ja asiakkaista saa ottaa omakseen haluamiaan kirjoja. Näin kannustetaan lukemaan ja kehittymään. Periaatteena on, että jokaiselle asiakkaalle – myös ryhmille – annetaan kirjat. Hyllystä löytyy myös toimitusjohtaja Ari Rämön kirjoittama kirja arvostavastavasta johtamisesta.

Käytäntö on poimittu organisaation Suomen parhaat työpaikat 2014 -tutkimukseen toimittamasta Culture Audit -johtamiskulttuuriauditista. 

Suomen parhaat työpaikat 2014
Sijoitus 2014: 3. (Pienet organisaatiot)
Aikaisemmat listavuodet: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013

Mistä löydät meidät:

© 2014 Great Place to Work® Institute, Inc. All Rights Reserved.