BOCO IP Oy Ab

Boco IP on vuodesta 1928 asti toiminut kotimainen patenttitoimisto, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluja aineettoman omaisuuden suojaamiseen. Olemme yritysjohdon kokenut kumppani patenttien valtamerellä. Aineettomat oikeudet ovat yritysten arvokkainta omaisuutta. Autamme asiakasta välttämään karikot ja tunnistamaan oman ainutlaatuisuutensa. Hyvin harkittu ja asiantuntevasti toteutettu suojaus säteilee valoa pitkän matkan päähän. Boco IP etsii asiakkaalle parhaat ratkaisut ja avaa näköaloja tulevaan. Meiltä asiakas saa työrauhaa ja tekemisen vapautta. Olemme ylpeitä asiantuntijoistamme, ja meillä on hyvä tehdä työtä.

Missio

IPR-asiantuntijuus on tärkein pääomamme. Tarjoamme teollisoikeuksiin liittyviä asiantuntijapalveluita liikkeenjohdon, tuotekehityksen ja markkinoinnin tueksi kattaen tarpeet liikeidean kehittämisestä aina toimintaan kansainvälisillä markkinoilla. Asiantuntijamme ovat käytettävissä ideoiden syntymisestä innovaatioiden kaupallistamiseen asti.

Tavoitteenamme on olla asiakkaamme strateginen kumppani heidän kilpailukykynsä vahvistamisessa ja ainutlaatuisen osaamisensa turvaamisessa. Haluamme olla erityisesti tukemassa asiakkaita, joiden teknologioiden ja palveluiden avulla voidaan parantaa ihmisten ja ympäristön hyvinvointia, ja olla mukana rakentamassa yhteiskuntaa kestävän kehityksen periaatteella.

Visio

Suomen arvostetuin IPR-asiantuntija

Arvot

  • Ihmisläheinen
  • Luotettava
  • Monipuolinen osaaja
  • Asiakaslähtöinen

Yrityskulttuuri organisaation itsensä kertomana

Yrityksemme arvot ovat yrityskulttuurimme ytimessä, ja arvoista ihmisläheisyys on kulttuurimme vahvin yksittäinen tekijä. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja henkilöstöstämme – ihmiset ovat meille tärkeitä. Yrityskulttuurimme perustuu keskinäiselle luottamukselle ja kunnioitukselle. Myös jatkuva kehittyminen ja tekemisen meininki ovat olennainen osa kulttuuriamme. Tiedämme, että arvokkaimmat asiat syntyvät hitaasti. Vasta vuosien kärsivällisellä työllä syntyy näkemys, joka kantaa pitkälle.

Yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

BOCO IP:ssa annetaan uudelle työntekijälle alkuperehdytyksen lisäksi “bocopassi”, joka pitää suorittaa kolmen kuukauden kuluessa. Bocopassiin kerätään merkintä ainakin kymmeneltä bocolaiselta. Merkinnän saa, kun on käynyt selvittämässä jonkin passiin merkityn työpaikkaan tai työtehtäviin liittyvän asian. Bocopassia täyttäessä tutustuu myös niihin työkavereihin, joiden kanssa ei työtehtävien puolesta olisi päivittäin tekemisissä. Passin suorittanutta juhlistetaan perjantaikahveilla ja hänet julistetaan ”virallisesti” bocolaiseksi.

Käytäntö on poimittu organisaation Suomen parhaat työpaikat 2014-tutkimukseen toimittamasta Culture Audit -johtamiskulttuuriauditista. 

Suomen parhaat työpaikat 2014
Sijoitus 2014: 2. (Pienet organisaatiot)
Aikaisemmat listavuodet: 2010, 2011, 2012, 2013

Mistä löydät meidät:

© 2014 Great Place to Work® Institute, Inc. All Rights Reserved.